top of page
Blue Curved Tubes

Consultatiediensten

Ontdek Dahlina

Uw gids voor evenwicht tussen werk en privéleven en persoonlijke groei

Welkom bij Dahlina, uw bestemming voor het bereiken van de balans tussen werk en privé en het koesteren van persoonlijke groei. Gevestigd in Zwolle combineren wij onze expertise op het gebied van sociaal werk en persoonlijke ontwikkeling om maatwerkoplossingen te bieden die u helpen de harmonie te vinden tussen uw professionele en privésfeer.

 

Ontdek ons ​​uitgebreide aanbod aan diensten die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, en begin aan een transformerende reis naar een vervullender en evenwichtiger leven. Boek vandaag nog uw afspraak met Dahlina en omarm het pad naar empowerment.

1. Ambulante Hulp via Wmo/PGB

In samenwerking met gemeenten bieden wij ambulante ondersteuning onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Cliënten kunnen met een persoonsgebonden budget (PGB) zelfstandig zorgaanbieders kiezen, waardoor ze meer regie hebben over de ontvangen hulp. Of het nu gaat om dagelijkse begeleiding of praktische hulp bij het huishouden, Dahlina staat voor u klaar.

Foto 05-03-2024 19 37 07_edited_edited.jpg

2. Particuliere Ondersteuning

Brainstorm - Dahlina.webp

Voor professionals en ondernemers die uitdagingen ervaren in het balanceren van werk en privé, bieden wij gespecialiseerde, individuele ondersteuning. Ons doel is om u te helpen obstakels te overwinnen en uw werk- en levensdoelen in harmonie te brengen.

3. Boost Plan voor Werkgevers

Foto 13-02-2024 20 37 37_edited.jpg

Ons unieke 'Boost Plan' biedt werkgevers een oplossing om in vier maanden tijd het welzijn en de prestaties van hun werknemers te verbeteren. Dit intensieve programma wordt geleid door een team van ervaren professionals, gericht op duurzame resultaten.

Aangepaste aanpak

Op maat gemaakte oplossingen voor individuele behoeften

Bij Dahlina geloven we in een persoonlijke aanpak om onze klanten te ondersteunen. Onze diensten strekken zich uit tot het bieden van hulp thuis of binnen het systeem van de klant, waardoor we oplossingen op maat kunnen leveren die echt tegemoetkomen aan de individuele behoeften. We begrijpen dat ieders reis uniek is, en ons doel is om u te voorzien van de tools en ondersteuning die nodig zijn voor uw persoonlijke groei en succes.

Professionele trainingen

Vaardigheden en cultureel begrip verbeteren

We bieden praktische trainingsprogramma's aan die zijn ontworpen voor werkzoekenden met een migratieachtergrond, waardoor ze de nodige vaardigheden krijgen om succesvol op de arbeidsmarkt te navigeren. Daarnaast bieden we interculturele communicatietrainingen voor professionals die hun cultureel begrip willen vergroten en hun interacties met diverse gemeenschappen willen verbeteren. Deze trainingen zijn beschikbaar voor zowel gemeenten als particulieren en worden gegeven op onze locatie in Zwolle.

Neem contact met ons op voor persoonlijke ondersteuning

Ontdek hoe Dahlina u kan helpen

Bent u benieuwd hoe Dahlina u of uw organisatie kan ondersteunen, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om meer informatie te geven over onze diensten, al uw vragen te beantwoorden en de beschikbare financieringsmogelijkheden te bespreken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen op uw pad naar persoonlijke groei en succes.

Boek vandaag nog een afspraak!

Paxtonstraat 3N, 8013 RP Zwolle, Netherlands

06-81661536

  • Linkedin
  • Whatsapp

bedankt voor het indienen!

bottom of page