top of page
Blue Curved Tubes

Leuk u te ontmoeten.

Hallo, ik ben Sanja Zijlstra en ik vind het leuk om met je in contact te komen. Ik woon in de bruisende stad Zwolle en beleef samen met mijn geweldige zoon van 10 de avonturen van het leven.


Als ik mijn professionele inspanningen niet hartstochtelijk nastreef, zul je me vaak zien genieten van verrukkelijke gerechten, mezelf onderdompelen in boeiende boeken en spannende activiteiten organiseren voor mijn zoon en onze dierbare vrienden.

Hoe is het allemaal begonnen?

Mijn reis in het sociale domein begon in 2015 als stagiair-secretaresse bij het gewaardeerde sociale wijkteam in Zwolle. Daar ontdekte ik mijn diepgewortelde interesse in sociaal werk. Aangemoedigd door het vertrouwen en de niet aflatende steun van anderen, begon ik aan een vrijwilligerstraject bij Travers en vervolgde mijn studie sociaal werk in Windesheim.

Door de jaren heen heb ik onschatbare ervaring opgedaan bij diverse organisaties, waaronder de Sociaal Adviseurs, het welzijnswerk en projecten gericht op het helpen van alleenstaande moeders. Bij Voor Elkaar Zwolle faciliteerde ik de vaardigheidstrainingen van medewerkers en werkte ik nauw samen met statushouders en jongeren. Deze ontmoetingen met culturele diversiteit, uitdagingen op het gebied van laaggeletterdheid, de plaag van eenzaamheid en de complexiteit van de bureaucratie hebben mijn perspectief diepgaand gevormd.

Onze focus en missie

Begin 2022 waagde ik, gevoed door een brandend verlangen om op mijn eigen voorwaarden een verschil te maken, de sprong in het diepe en richtte Dahlina op.

Bij Dahlina zijn we ervan overtuigd dat ieder individu, ongeacht zijn of haar achtergrond, een rechtmatige plek in onze samenleving verdient en de kans moet krijgen om een ​​zinvolle bijdrage te leveren.

Onze focus strekt zich uit tot een breed scala aan individuen, waaronder mensen met een geestelijke gezondheidszorgachtergrond, slachtoffers van huiselijk geweld, statushouders die worstelen met complexe problemen, alleenstaande ouders en jongeren die met hindernissen worden geconfronteerd. Wat hen verenigt is hun universele verlangen naar begrip, steun en kansen.


Mijn missie is duidelijk: individuen begeleiden bij het ontdekken van hun unieke plek in de samenleving en het bevorderen van hun persoonlijke groei.

Dahlina is gebouwd op principes van samenwerking en groei en heet iedereen, ongeacht hun achtergrond, van harte welkom om integrale leden van onze levendige gemeenschap te worden.

Ondersteuning van de balans tussen werk en privé

Vaak heb ik opgemerkt dat privé-uitdagingen de neiging hebben om door te dringen in het professionele leven van deze diverse doelgroepen, vooral in de vorm van een onevenwichtige balans tussen werk en privéleven. Daarom streven we er bij Dahlina naar om deze personen intensief en kortdurend te helpen.

Ons doel is om hen in staat te stellen vooruit te gaan op een manier die niet alleen hun professionele reis ondersteunt, maar deze ook versterkt, zodat hun persoonlijke en professionele omgeving harmonieus naast elkaar kunnen bestaan.

Zet de volgende stap met Dahlina

Boek vandaag nog een counselingsessie met mij en laat Dahlina je gids zijn. Samen gaan we de uitdagingen aan, ontdekken we je innerlijke sterke punten en maken we de weg vrij voor een betere, vervullende toekomst.


Om dieper in te gaan op het scala aan diensten dat wij aanbieden en te ontdekken hoe Dahlina u of uw dierbaren kan ondersteunen, nodig ik u uit om de sectie "Diensten" op onze website te verkennen. Daar vindt u uitgebreide informatie over onze oplossingen op maat en hoe deze een positieve impact kunnen hebben op levens.

Boek vandaag nog een afspraak!

Paxtonstraat 3N, 8013 RP Zwolle, Netherlands

06-81661536

  • Linkedin
  • Whatsapp

bedankt voor het indienen!

bottom of page