top of page

Gratis financiële hulp met Op Orde Zwolle en Financiën op Koers

Ken je al de gratis hulp die Op Orde Zwolle en Financiën op Koers bieden voor financiële problemen en schulden in Zwolle en Kampen? Deze initiatieven zijn erop gericht om inwoners met financiële uitdagingen te ondersteunen door praktische hulp en advies te bieden bij thuisadministratie.


Op Orde Zwolle, een samenwerkingsverband tussen Sociaal Raadslieden van Stichting De Kern, WIJZ, Humanitas, en SchuldHulpMaatje van Voor Elkaar Zwolle, helpt met het op orde brengen van administratie, aanvragen van voorzieningen, en omgaan met betalingsachterstanden en schulden. Hun diensten omvatten hulp bij arbeidszaken, belastingen, toeslagen, en meer.


Financiën op Koers in Kampen, samenwerkend met De Kern, Humanitas en de gemeente Kampen, biedt vergelijkbare ondersteuning. Zij richten zich op inwoners van Kampen die hulp nodig hebben bij financiële kwesties, schulden, en administratie. Beide organisaties organiseren inloopspreekuren en zijn telefonisch, via Whatsapp, en per e-mail bereikbaar voor ondersteuning.


Deze initiatieven zijn essentieel voor het verbeteren van de financiële situatie en het welzijn van inwoners in Zwolle en Kampen. Voor meer informatie over deze diensten en hoe je je kunt aanmelden, bezoek de websites https://www.opordezwolle.nl/

Comments


bottom of page