top of page

Een nieuwe stap in IJssel-Vecht: Verbinden en empoweren met Kamers met Aandacht.

In mijn nieuwe avontuur als projectcoördinator bij Kamers met Aandacht in de regio IJssel-Vecht, breng ik de waarden van Dahlina - positieve verandering en empowerment - tot leven in een heel praktische vorm.


Bij Dahlina streven we naar het bouwen van betekenisvolle relaties en het creëren van veilige omgevingen, en deze rol bij Kamers met Aandacht is daar een perfecte weerspiegeling van.


Het project Kamers met Aandacht richt zich op jongeren die uit de jeugdzorg of pleegzorg komen. Deze jongeren zijn klaar voor een volgende stap in hun leven, maar hebben nog net dat beetje extra ondersteuning nodig. Hier kom ik, samen met een team van betrokken mensen, in beeld. We zijn continu op zoek naar gastvrije verhuurders die een kamer beschikbaar hebben. Maar het is meer dan een dak boven het hoofd; het is een kans om deze jongeren te ondersteunen in hun reis naar zelfstandigheid.


Werken met passie

Het werk bij Kamers met Aandacht is een unieke kans om mijn passie voor het helpen van anderen in de praktijk te brengen. Door een jongere een stabiele thuisbasis te bieden, kunnen we hen helpen hun potentieel te realiseren en een betere toekomst op te bouwen. Het is ontzettend waardevol om te zien hoe deze jongeren, met een beetje extra aandacht en zorg, groeien en bloeien.


Heb je een kamer vrij?

Ik nodig iedereen in de regio IJssel-Vecht uit om deel te nemen aan dit prachtige initiatief. Of je nu een kamer beschikbaar hebt of op een andere manier wilt bijdragen, jouw inzet kan een wereld van verschil maken. Samen kunnen we een veilige en ondersteunende gemeenschap creëren waarin jongeren zich ontwikkelen en hun dromen najagen.


Neem contact op voor meer informatie of om deel uit te maken van dit bijzondere project. Samen maken we het verschil! Sanja@kamersmetaandacht.nl of bel 0681661536

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page