top of page
Dahlina Sample Feature Image 2000x1000 new.png
Dahlina Sample Feature Image 2000x1000 new.png

Jouw reis naar balans en groei

Bereik een optimale balans tussen werk en privé en ontketen uw volledige potentieel met professionele en deskundige begeleiding

Empoweren van individuen voor balans tussen werk en privé

Ik ben Sanja Zijlstra, oprichtster van Dahlina. Mijn missie is een inclusieve samenleving te bevorderen waarin iedereen, ongeacht hun uitdagingen, kan meedoen op hun eigen manier. Mijn focus ligt op het ondersteunen van kwetsbare groepen die om diverse redenen moeite hebben zelfstandig te functioneren in de maatschappij.

 

Ik bied een scala aan hulp die nauw aansluit bij specifieke problematieken, variërend van kortdurende coaching tot langdurige en intensieve begeleiding. Samen werken we aan zelfgestelde doelen om tastbare vooruitgang te boeken, wat mijn cliënten ondersteunt in hun herstel en persoonlijke groei.

Welkom opDahlina!

Waar balans, groei en
succes samenkomen.

Ontdek wat Dahlina in Zwolle voor jou kan betekenen, waar mijn expertise in sociaal werk en persoonlijke ontwikkeling je helpt een balans te vinden tussen je werk- en privéleven.

Mijn uitgebreide dienstenaanbod biedt ondersteuning aan professionals en individuen die geconfronteerd worden met diverse uitdagingen. Of je nu ondersteuning zoekt bij het vinden van werk, het opstellen van een financieel plan, het organiseren van je huishouden, of juridische bijstand nodig hebt in samenwerking met gespecialiseerde juristen en andere professionals, Dahlina staat klaar om te helpen.

Samen overwinnen we obstakels en openen we de weg naar groei en balans. Begin je reis bij Dahlina en zet de stap naar een succesvolle en evenwichtige toekomst.

Start je reis bij Dahlina: neem contact op!

  • Vind een harmonieuze balans tussen professionele verplichtingen en persoonlijk leven.

  • Bevorder je zelfontwikkeling en bewustzijn.

  • Leer effectief omgaan met stress in alle aspecten van het leven.

  • Verhoog je niveau van emotioneel bewustzijn en empathie.

  • Navigeer succesvol door veranderingen in je professionele pad.

  • Verbeter je vermogen om effectief te communiceren, zowel in persoonlijke als professionele contexten.

Diensten

Diensten

Om dieper in te gaan op de reeks diensten die wij aanbieden en te ontdekken hoe Dahlina u kan ondersteunen, nodigen wij u uit om de pagina "Diensten" op onze website te verkennen. Daar vindt u uitgebreide informatie over onze oplossingen op maat en hoe deze uw leven positief kunnen beïnvloeden.

Maar hier is een voorproefje van onze diensten:

Testimonials

Testimonials

Geloof ons niet op ons woord...

Dit is wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaring met Dahlina:

"Ik worstelde met mijn drukke leven, werk en mijn ADHD-diagnose. Sanja bood praktische ondersteuning en hielp me mijn dag te structureren, waardoor ik meer grip kreeg op mijn taken en rust vond in mijn chaotische schema."

- Particulier

Wij zijn goed met cijfers

7

Jaar ervaring

10

Experts

5

Intl. partners

Klanten

Partners

wix website design.jpg
Logo ellen definitief 3_Tekengebied 1.webp
Contact

CONTACT

Laat mij u helpen groeien. Neem vandaag nog contact op om te beginnen!

info@dahlina.nl

Tel: 06-81661536

  • Whatsapp
  • LinkedIn

Bedankt!

bottom of page