top of page

2. Jarige Job: een hulpmiddel in het vieren van kinderverjaardagen

Wist je dat Dahlina, als professionele hulpverlener, actief gebruikmaakt van ondersteunende initiatieven zoals Stichting Jarige Job om kinderen en gezinnen te helpen? Deze Nederlandse stichting maakt het mogelijk voor kinderen uit minderbedeelde gezinnen om toch hun verjaardag te vieren, ondanks financiële uitdagingen.


Stichting Jarige Job biedt verjaardagsboxen aan voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar. Deze boxen, met een waarde van €35, zijn gevuld met alles wat nodig is voor een vrolijke en feestelijke verjaardag. Denk aan cadeautjes, traktaties voor school, versieringen zoals slingers en ballonnen, taartmix, en nog veel meer, waardoor elk kind zich bijzonder voelt op zijn of haar speciale dag.


Als je als ouder of hulpverlener interesse hebt om een verjaardagsbox aan te vragen voor een kind dat het nodig heeft, bezoek dan de website van Stichting Jarige Job. De aanvraag moet idealiter minimaal zes weken voor de verjaardag worden gedaan. Voor meer informatie en om een verjaardagsbox aan te vragen, kun je [hier klikken](https://stichtingjarigejob.nl)


Het inzetten van stichting Jarige Job is slechts één van de vele manieren waarop Dahlina zich inzet om het leven van gezinnen in nood te verrijken. We blijven op zoek naar waardevolle regelingen en initiatieven die een positieve impact kunnen hebben op onze gemeenschap.


Houd onze blogs in de gaten, want ik zal regelmatig meer van deze regelingen delen en uitleggen hoe we ze gebruiken om de mensen die we helpen te ondersteunen.

We nodigen je uit om onze blog regelmatig te lezen voor meer inspirerende verhalen, nuttige informatie en praktische tips die we in onze dagelijkse praktijk toepassen. Samen kunnen we een verschil maken en een veilige, ondersteunende omgeving creëren voor iedereen die dat nodig heeft.


1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page