top of page

Een jaar van groei en passie: Mijn reis als ondernemer

Het is alweer een jaar geleden dat ik de spannende stap zette om als ondernemer aan de slag te gaan. Wat een reis is het geweest! Dit is een moment om te vieren en terug te kijken op de groei en de prachtige kansen die ik heb gehad.


Het mooiste aan ondernemer zijn, is de vrijheid om zelf te kiezen bij welke projecten ik me aansluit. Het samenwerken met andere gepassioneerde ondernemers is een verrijking en brengt zoveel energie. Het is geweldig om te zien hoe we samen iets betekenen voor anderen.


In de ambulante zorg heb ik de kans gekregen om mensen echt te zien groeien. Deze dynamische omgeving, waarin altijd iets gebeurt, past perfect bij mij. Elke dag is anders en dat houdt het spannend en uitdagend.


Ik ben ook altijd bezig met nieuwe dingen leren. Zo ben ik momenteel bezig met een aanvraag voor een WLZ-indicatie en werk ik aan de vereisten voor het HKZ-certificaat voor een van de organisaties..Deze nieuwe uitdagingen zijn leerzame ervaringen die mij helpen te groeien als professional.


Daarnaast heb ik mijn passie gevonden in het verbinden van jongeren aan verhuurders in samenwerking met regio gemeente IJssel-Vecht en verschillende jeugdhulpinstanties. Ondanks dat ik hier net mee begonnen ben, ontvang ik al enthousiaste reacties. Als iemand die zich altijd heeft ingezet voor de Zwolse gemeenschap, vind ik het geweldig om dit werk vrijwillig te kunnen doen.


Bovendien ben ik in samenwerking met andere ondernemers bezig met een heel toffe training. Ik kan nog niet veel verklappen, maar hierover zal binnenkort meer volgen. Het is een spannend nieuw project dat zeker weer een verrijking zal zijn.


Dit jaar als ondernemer heeft me zoveel geleerd over mezelf, mijn passies en mijn capaciteiten. Ik kijk uit naar wat de toekomst brengt en ben dankbaar voor elke ervaring die ik heb mogen opdoen. Hier is op nog vele jaren van succes en voldoening!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page