top of page

Verander levens met het Kamper Krachtfonds: Een krachtig hulpmiddel in gemeente Kampen

Bij Dahlina streven we ernaar om een positieve impact te maken in de levens van mensen, en een van de manieren waarop we dit doen, is door gebruik te maken van lokale hulpbronnen zoals het Kamper Krachtfonds. Dit fonds, dat uniek is voor de gemeente Kampen, speelt een cruciale rol in het ondersteunen van inwoners die financiële hulp nodig hebben en nergens anders terecht kunnen.


Het Kamper Krachtfonds is opgericht in 2015 en biedt eenmalige steun in de vorm van geld, goederen en diensten. Het doel is om mensen die in moeilijke situaties verkeren te helpen om zelf de draad weer op te pakken. Dit fonds onderscheidt zich door gericht te zijn op de lokale gemeenschap, waardoor donaties en sponsoring ten goede komen aan de inwoners van Kampen.


In onze samenwerking met Stichting Plezant zetten we het Kamper Krachtfonds effectief in om onze cliënten te helpen met het verbeteren van hun woonomstandigheden. We organiseren vrijwilligers die praktische hulp bieden, zoals het ophalen van overtollige spullen en het uitvoeren van klusjes in en om het huis. Deze aanpak heeft een enorme impact gehad op de levens van de mensen die we helpen.


Een recent voorbeeld hiervan is een vrouw die we hebben geholpen met het vervangen van haar beschadigde vloer. Deze ingreep was onderdeel van een groter project om haar gehele huis op te ruimen. Dankzij de steun van het Kamper Krachtfonds kon zij beginnen met een schone lei en genieten van een verbeterde leefomgeving.


Voor hulpverleners en anderen in Kampen die iemand kennen die hulp nodig heeft, raad ik aan contact op te nemen met het Kamper Krachtfonds. Dit fonds kan een significant verschil maken in het leven van mensen die extra ondersteuning nodig hebben.


Bij Dahlina zijn we trots op onze rol in het verbinden van mensen met de middelen die ze nodig hebben om hun leven te verbeteren. Het Kamper Krachtfonds is een prachtig voorbeeld van hoe lokale initiatieven kunnen bijdragen aan een sterkere en ondersteunende gemeenschap.


2 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page